• (+31) 0636563421
  • remko@zaeijenbeheer.nl
Worden zonnepanelen nog goedkoper?

Worden zonnepanelen nog goedkoper?

U overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Moet u nu wachten op een prijsdaling, of snel beslissen?

De markt heeft op dit moment een tekort aan grondstoffen waardoor zonnepanelen duurder gaan worden. De verwachting op dit moment is dat zonnepanelen vanaf het nieuwe jaar (2021) ongeveer 10 % duurder zullen worden.

Het is toch zonde om dat geld extra uit te geven als u toch al van plan was om over te gaan tot aanschaf!

Als u nog een kennismakingsgesprek wilt met ons over installatie van zonnepanelen, laat dan snel uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Wij komen graag kosteloos bij u informatie geven onder het genot van een kopje koffie.

Tot snel,

Remko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *