• (+31) 0636563421
  • remko@zaeijenbeheer.nl

B2C | Particulieren

Als adviesbureau in zonne- energie systemen (zonnepanelen en opslag van duurzame energie) helpen wij u graag om helderheid te verschaffen in alle mogelijkheden om zelfvoorzienend te worden.
Door de vele mogelijkheden van zonnepanelen, omvormers, bevestigingsconstructies en garanties, is vaak een vergelijkbaar advies onmogelijk!

Wij kunnen u hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring in de zonnepanelen markt, weten wij wat er op dit moment op de markt te verkrijgen is. Welke zonnepanelen zijn goed, welke leveren minder energie op, is die omvormer wel betrouwbaar, voldoet die aan de kenmerken van mijn huis? Al deze vragen weten wij een antwoord op en kunnen hiermee ontzorgen.

Daarnaast kunnen wij ook de installatie laten installeren bij u. Doordat wij al jarenlang werken met vaste installateurs, welke lokaal gehuisvest zijn, weten wij een hoog afwerkingsniveau te bereiken.
Naast dat wij een lange samenwerking hebben met deze installateurs, zijnĀ  deze installateurs allen NEN1010 bevoegd. Met de komst van een nieuw certificering (SCOOP12), werken wij samen met hun aan een betrouwbare en volgens de eisen aangelegde installaties.

Hoe gaan wij ter werk?
Als eerste meldt u zich bij ons middels een telefoontje of email. Wij nemen contact met u op en maken een afspraak.
Onze consultant komt bij u langs en zal samen met u bekijken welke werkwijze gehanteerd kan worden. Dit kan een begeleiding van het gehele traject zijn, of een op maat toegesneden offerte van een installatie.
Soms is het ook niet mogelijk of rendabel om zonnepanelen te plaatsen, wij zullen u dan ook adviseren om hier niet mee verder te gaan.
Dus ook wij verkopen soms “nee”.

Indien gewenst begeleiden wij het gehele traject tot aan de oplevering van de installatie. Uw ontzorgen is ons vak!